Asociación Barcelonesa de Laringectomizados: La veu muda

Publicitat.

Publicitat.

lunes, 2 de junio de 2014

La veu muda

Hi ha qui diu que la vida dóna moltes voltes, però en realitat els que donem moltes voltes som nosaltres i gairebé sempre acabem en el mateix lloc. Ens queixem perquè les coses no canvien, però no canviem nosaltres. Ens queixem perquè els demés no ajuden, però no ajudem nosaltres. Som impacients perquè el que esperem no arriba, però nosaltres no sabem arribar... fins que te n'adones que un cop de puny anomenat dolor et colpeja tan durament en l'anima, en els sentiments, que arribes a veure-ho tot perdut, llunyà, fosc, sense una sortida a l'abast de la mà, perquè la vols ja!

Però aprens, aprens a aixecar-te, amb ajuda, encara que el teu orgull sigui molt fort. Aprens a pensar, a veure més enllà del racó obscur del teu esperit i coneixes, coneixes la veritat; que encara que crua, és la que t'ha tocat viure i al final esbrines que per molt dura que sigui i difícil que sembli o que ens la facin veure, la vida, el dia a dia té un gran significat. Significa família, muller, fills, nets... significa paciència i sacrifici, significa esforç i unió, unió de cor.

I per fi deixes de donar voltes i voltes, et detens i mires, observes i descobreixes el que t'estaves perdent o el que podries haver deixat de guanyar. Recapacites, t'omples interiorment i despertes al món, a la fe, despertes al saber. Saber que sempre i incondicionalment, per molt que busquis i busquis, no trobaràs un pilar més fort i valuós com aquell que t'embolcalla i t'omple d'amor i estima, pilar sagrat, pilar savi... família.

Mauricio Rico Ortíz i Sheila García Puig


El entorno familiar clave para salir adelante

No hay comentarios:

Publicar un comentario